Pré Wonen zoekt een projectleider planmatig onderhoud

voor 32 - 36 uur per week

 

“Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid? Dan pas jij binnen het team planmatig onderhoud.”

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanbesteden en monitoren van de toegewezen planmatige onderhoudswerkzaamheden. Je krijgt de ruimte om de globale jaarplanning te vertalen naar een concrete jaarplanning. Hierbij maak je een afweging tussen de prijs, kansen en risico’s tussen de verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor een aantal onderhoudscontracten. Hierbij krijg je ondersteuning van de contractbeheerder. Deze bewaakt de performance op basis van de gemaakte afspraken met de leveranciers. Als het nodig is onderneem je actie om de performance te verbeteren.

Je maakt onderdeel uit van het team planmatig onderhoud, wat valt binnen de afdeling onderhoud. Je hebt veel contact met je directe collega’s uit het team zoals je teamcoördinator, projectleider MJOP, bouwkundig inspecteur en de opzichters. Daarnaast werk je nauw samen met externe partners. Als onderhoudsprojecten zijn opgestart draag je ze over aan de opzichter onderhoud en bewaak je de voortgang en begroting van deze projecten. Je draagt actief bij het ontwikkelen van het team, de dienstverlening en het vastgoed.

Jij…
Je bent een echte doorpakker en snapt dat goede samenwerking en communicatie met aannemers, de klant en je collega’s het eindresultaat bepaalt. Je kunt goed coördineren en behoudt te allen tijde het overzicht. Je beschikt over technisch bouwkundig inzicht, kunt projectmatig werken en bent erg klantgericht. Wij zoeken een collega met een aantal jaren relevante werkervaring die gaat voor resultaatgericht werken. Je hoeft deze relevante werkervaring niet persé in een soortgelijke functie bij een corporatie te hebben opgedaan. Het gaat erom dat je beschikt over de juiste kwaliteiten en wij zijn benieuwd wat jij als kandidaat nog meer meebrengt. Bereikbaarheidsdienst is onderdeel van de functie. De functie is MBO+/HBO niveau. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding (HBO) bouwkunde.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft voor ‘Iedereen een fijn thuis’ na. We zijn een klantgerichte, solide corporatie. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. Pré Wonen beheert circa 16.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Onze organisatie is in beweging om een betere invulling te geven aan onze waarden van gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Wat bieden wij?
Een plezierige werkomgeving volop uitdaging. Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het bedraagt maximaal €4.098,- bruto (schaal H) per maand o.b.v. 36 uur per week. Ook krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, gratificaties en welzijnsbudget in ondergebracht zijn. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Je krijgt direct een jaarcontract met de intentie deze daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Paul Rovers, teamcoördinator planmatig onderhoud, via telefoonnummer 06 52 57 20 32. Wil je reageren op de vacature? Dat kan via onze website.

Screening
Bij je indiensttreding vragen wij je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Pré Wonen zet hiervoor het proces in gang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

delen