Pré Wonen zoekt een HR-medewerker

voor 28 - 32 uur per week


“Krijg jij energie van een veelzijdige, uitdagende HR-functie? En vind jij het leuk om uiteenlopende vraagstukken uit te zoeken of op te lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou!” 

Als HR-medewerker ben jij binnen het team het eerste aanspreekpunt voor collega’s m.b.t. HR-gerelateerde vragen (o.a. cao-woondiensten, secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantie-uren, salarisuitbetaling, werkgeversverklaring etc.). Je vormt samen met twee HR-adviseurs het P&O team en bent onderdeel van de afdeling P&O, Communicatie en Secretariaat. Als HR-medewerker heb je een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Je zorgt ervoor dat alles rondom HR-mutaties administratief foutloos wordt verwerkt
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s m.b.t. HR-gerelateerde vragen, maar ook voor de externe partij die de salarisadministratie van Pré Wonen verwerkt
  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces
  • Je faciliteert trainingen, neemt deel aan HR-gerelateerde projecten en je zorgt voor het functioneel beheer van het HR-systeem
  • Je verzorgt verschillende rapportages


Wie ben jij?
Je bent een ervaren en enthousiaste HR-medewerker die energie krijgt van een veelzijdige, uitdagende functie. Je vindt het leuk om uiteenlopende vraagstukken uit te zoeken en/of op te lossen. Je bent hands-on, klantgericht, administratief sterk en óók cijfermatig een kei. Je hebt affiniteit met IT en werkt nauwkeurig. Integriteit heb je hoog in het vaandel staan en je hebt een gezonde dosis humor. Je beschikt over basiskennis van wet- en regelgeving op het gebied van HR en je hebt affiniteit met salarisadministratie. Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van HRM.
 
Wat bieden wij? 
Een plezierige werkomgeving met volop uitdaging. Je krijgt bij ons kansen om te groeien en werkt vanaf het eerste moment aan je persoonlijke ontwikkeling, uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.

Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het bedraagt maximaal € 3.357, - bruto (schaal F) per maand o.b.v. 36 uur per week. Ook krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. vakantiegeld, gratificaties en welzijnsbudget in ondergebracht zijn. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Jij krijgt direct een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract.

Over Pré Wonen 
Pré Wonen wil bijdragen aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet en ‘een fijn thuis’ heeft. Wij zorgen voor betaalbare huurwoningen. Ons hart ligt bij mensen die het echt nodig hebben, omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Met ruim 16.000 woningen en zo’n 180 collega’s zetten wij ons al meer dan 100 jaar in voor mensen uit de regio Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. 
 
Wij zijn een klantgerichte, solide corporatie die wil uitblinken in haar dienstverlening en samenwerking met partners. Onze organisatie is in beweging om zo een betere invulling te geven aan onze waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap. 
 
Nieuwsgierig geworden? 
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Jessica de Klerk, Manager P&O, Communicatie en Secretariaat, via telefoonnummer 06-52 57 20 19.  

Wil je reageren op de vacature? Dat kan tot 28 oktober via onze website.
Zien we een match? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!
Het is daarom handig direct je vakantieplannen of verhinderingen door te geven tijdens je sollicitatie, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij een eventuele uitnodiging.

Screening 
Bij je indiensttreding vragen wij je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Pré Wonen zet hiervoor het proces in gang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

delen