Pré Wonen zoekt een opzichter Dagelijks onderhoud

voor 36 uur per week

 

Wat doet een opzichter dagelijks onderhoud bij Pré Wonen?

  • Samen met onze aannemers zorg je binnen jouw regio voor tevreden huurders en een schoon, heel en veilig thuis. Als het gaat om dagelijks onderhoud ben jij het gezicht van Pré Wonen. Jij weet als geen ander goed te communiceren met de bewoners, aannemers en collega’s.
  • Pré Wonen heeft voor haar dagelijks onderhoud een prestatiecontract met vier aannemers. Met deze partners zoek je samen naar de oplossing voor complexe en kostbare mankementen aan een woning of wooncomplex.
  • Het uitvoeren van controles en inspecties bij de huurder thuis is een onderdeel van je werkzaamheden.
  • Met de contractmanager beheer je het prestatiecontact. Je controleert en rapporteert op de proces-, kwaliteits- en werkafspraken.
  • Je maakt binnen Pré Wonen deel uit van een wijkteam. Dit team werkt vanuit verschillende functies samen om de leefbaarheid in wijken en wooncomplexen te verbeteren.

Wat neem je mee?

  • We zoeken een collega met een frisse blik en een stevige, stabiele persoonlijkheid. Je bent communicatief zeer vaardig en staat bewoners zowel bij positieve als bij individuele probleemsituaties goed en vriendelijk te woord. Daarnaast kun je je prima inleven in de bewoner, straal je enthousiasme uit en maak je zaken makkelijk bespreekbaar.
  • Je bent een persoon die goed luistert, doorvraagt en met oplossingen komt. Je zoekt graag de samenwerking op. Daarnaast heb je technisch inzicht en ben je daadkrachtig.
  • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma bouwkunde en je hebt bij voorkeur al ervaring als opzichter dagelijks en-of mutatieonderhoud en met het werken onder een prestatiecontract: je interpreteert deze op een juiste manier, hebt kennis op het gebied van verzekeringen en bent op de hoogte van de geldende jurisprudentie. Ook geïnteresseerden van buiten de sector nodigen we van harte uit te reageren.
  • Jouw communicatie is zowel mondeling als schriftelijk op niveau.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft voor ‘Iedereen een fijn thuis’ na. We zijn een klantgerichte, solide corporatie. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben, omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar onze huurders en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. Pré Wonen beheert circa 16.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Onze organisatie is in beweging om een betere invulling te geven aan onze waarden van gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Wat bieden wij?
Binnen Pré Wonen zijn het de medewerkers die samen het eindresultaat bepalen. Het salaris schalen we, conform de cao-woondiensten, in op basis van ervaring en competenties en bedraagt maximaal € 3.592,- bruto per maand (schaal G) op basis van 36 uur per week. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar onder andere je vakantiegeld, gratificatie (2.741,- bruto en € 341,12 netto) en welzijn zijn ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Je krijgt direct een jaarcontract. Bij goed functioneren zetten we deze daarna om naar een contract voor onbepaalde tijd.

Inlichtingen
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Yuri Colman, team coördinator dagelijks onderhoud, via telefoonnummer 06 11 02 93 44. Wil je reageren op de vacature? Je kan via onze website versturen.

Screening
Bij indiensttreding vragen wij je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Pré Wonen zet hiervoor het proces in gang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

delen