Pré Wonen zoekt twee assistent financial controllers

voor 24-32 uur per week / 32-36 uur per week


"Jij bent als onderdeel van het team financiële administratie van groot belang voor onze organisatie. De verschillende rapportages, maandafsluiting en jaarrekening zijn belangrijk voor het in control zijn van Pré Wonen. Samen met het team zorg je voor secure en tijdige afhandeling en de optimalisatie van de financiële administratie." – Edwin Dekker, Manager Financiën & Informatiemanagement

Wat ga je doen?
Jouw werk bestaat grotendeels uit complexere administratieve taken zoals vastgoedadministratie, maandafsluiting en treasury. Daarnaast voer je controles uit, stel je rapportages op, maak je werkbeschrijvingen en houd je deze actueel. Je levert een belangrijke bijdrage aan de jaarrekening. Het team financiële administratie bestaat uit 6 medewerkers en een teamcoördinator. Samen zorgen jullie voor de werkverdeling en dat alle werkzaamheden tijdig gerealiseerd worden.

Jij…
Dankzij jouw sociale en communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat je samen met je interne klanten de financieel administratieve processen goed en efficiënt laat verlopen. Bij de aanpak van probleemsituaties neem jij het initiatief om het aan te kaarten en heb je het analytisch inzicht en een goede motivering voor oplossingen. Jij bent iemand die verantwoordelijkheid pakt als het gaat om het behalen van deadlines, je weet prioriteiten te stellen en je kan goed omgaan met tijdsdruk. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding bedrijfsadministratie, aangevuld met relevante werkervaring in een vergelijkbate functie óf je hebt een afgeronde hbo-opleiding in bedrijfseconomische richting en je wilt je verder ontwikkelen.

Twijfel je of je (niet volledig) voldoet aan de vereisten, maar ben je wel enthousiast geworden, aarzel dan niet om contact op te nemen. We denken graag met je mee.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. We zijn een klantgerichte corporatie en gaan onze uitdagingen met overtuiging aan. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. Pré Wonen beheert circa 16.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Onze organisatie is in beweging om een betere invulling te geven aan onze waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Wat bieden wij?
Een plezierige werkomgeving volop uitdaging. Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het salaris bedraagt maximaal €4.098,- bruto (schaal H) per maand o.b.v. 36 uur per week. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, gratificatie en welzijnsbudget is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Je krijgt een jaar contract dat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Nieuwsgierig geworden?

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Graag zien we die vóór maandag 13 juni a.s. tegemoet, maar hoe eerder hoe beter. De werving en selectie wordt verzorgd door Steiger B. Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Koning via 06 - 114 079 95 of yvonne@steigerb.nl.

Solliciteren kan door je CV en korte motivatiebrief te sturen via het online sollicitatieformulier op de website van Steiger B. De gesprekken bij Pré Wonen zijn gepland in juni/juli 2022.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je ook contact opnemen met Priscilla Portegies, teamcoördinator financiële administratie via 06 -119 007 33.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

delen