Post van Pré Wonen

Post van Pré Wonen kunt u digitaal of op papier ontvangen. Pré Wonen gebruikt Postex voor het versturen van zakelijke post.

Digitaal of op papier: geef uw voorkeur door
U bepaalt zelf of u uw post digitaal of op papier ontvangt. Bij alle post die u van Pré Wonen ontvangt, zit een voorblad met een code. Vul hieronder uw persoonlijke code in.

Nadat u de code hebt ingevuld kunt u uw voorkeur kenbaar maken. U ziet een aantal mogelijkheden:

  • Ontvangstvoorkeur wijzigen (post naar digitaal of andersom). U ontvangt een mail ter bevestiging, die u moet accepteren.
  • Uw e-mailadres invoeren of wijzigen.
  • Uw post digitaal bekijken, opslaan en/of direct betalen via IDEAL.

Voorbeeld bevestigingsmail

Vragen over post van Pré Wonen

Postex is de organisatie die de post voor ons verzorgt. Wilt u meer weten over Postex, kijk dan op www.postex.com.

Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen. Heeft u vragen of twijfelt u aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact met ons op.

U kiest zelf of u post op papier of digitaal ontvangt. Op de pagina www.prewonen.nl/post kunt u uw persoonlijke code invullen. Deze code vindt u op het voorblad van de post die u van ons ontvangt. Na het invullen van de code kunt u aan de rechterkant van de pagina uw voorkeur kenbaar maken. U ontvangt een mail ter bevestiging, die u moet accepteren.

Klik hier voor een voorbeeld van het voorblad

Wij versturen digitale post altijd vanaf het e-mailadres mail@prewonen.nl. Controleer het e-mailadres van de afzender. U hoeft zich geen zorgen te maken als het afzenderadres klopt. Klopt het afzenderadres niet, dan is de e-mail niet betrouwbaar. Een onbetrouwbare e-mail kunt u melden via www.fraudehelpdesk.nl.

Voorbeeld e-mail Nieuwe documenten

Als u uw digitale post niet kunt downloaden, ligt dat waarschijnlijk aan een verouderde internetbrowser. Update uw internetbrowser. Lukt het na het updaten nog niet om uw post te openen? Laat het ons weten via mail@prewonen.nl. Wij proberen dan samen met Postex uw probleem op te lossen.

Heeft u geen e-mailadres? Dan hoeft u niks te doen. U blijft de informatie per post ontvangen. Het voorblad bij de papieren post kunt u weggooien.

Wilt u graag uw brieven per post blijven ontvangen? Dan hoeft u niks te doen. U blijft de informatie per post ontvangen. Het voorblad bij de papieren post kunt u weggooien.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via mail@prewonen.nl of telefonisch op 088 77 00 000.

delen