12 maart informatiemarkt vernieuwing Prinses Beatrixplein

Samen met de gemeente Haarlem en andere partijen, werkt Pré Wonen aan de vernieuwing van het Prinses Beatrixplein in Haarlem-Oost. Dit plein wordt het bruisend hart van Parkwijk. Een levendige plek, waar je straks prettig woont, werkt, winkelt en mensen ontmoet.

Er komen nieuwe en meer verschillende woningen en een nieuw winkelcentrum met een gezellig plein. Het Huis van de Wijk biedt sociale voorzieningen voor de hele buurt, een extra plek voor ouderenzorg en een sportzaal.

Informatiemarkt 12 maart
Op zaterdag 12 maart is er een informatiemarkt voor buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Tijdens deze middag laten we de plannen zien en kunnen mensen vragen stellen. De informatiemarkt vindt plaats tussen 14.00 – 17.00 uur in het Reinaldahuis aan de Leonard Springerlaan 1 in Haarlem-Oost.

Om 14.00 en 15.30 uur is er een presentatie en een rondleiding vanuit het Reinaldahuis. U kunt ook zelf rondlopen en uw vragen stellen aan de betrokken organisaties. Bij mooi weer zijn er activiteiten georganiseerd door en voor de buurt. Aan de kinderen is ook gedacht.

Bewonersbijeenkomsten
Voor bewoners en ondernemers voor wie de plannen zeer ingrijpend zijn, organiseert Pré Wonen voorafgaand aan 12 maart bijeenkomsten om hen persoonlijk te informeren over de plannen. Bewoners en ondernemers ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Lees meer over de vernieuwing van het Beatrixplein op www.haarlem.nl/beatrixplein.

delen