Nu woon je als 50-plusser nog lekker, maar is dat over tien of twintig jaar nog zo? Nadenken over hoe je dan wilt wonen is helemaal niet gek. Sterker nog, dat is slim! Dat is de boodschap van de campagne ‘Ook later lekker wonen’ van de gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen en Zandvoort, de provincie Noord-Holland en woningcorporaties.

Op www.ooklaterlekkerwonen.nu vindt u als 50-plusser veel informatie. De oproep is om op tijd te gaan nadenken over hoe je later wilt wonen. Welke wensen en woondromen heb je? Welke stappen kan je zetten om die waar te maken? Op de website staat de vraag centraal:  ‘Gelukkig oud worden…. Wat is daarvoor nodig?’

De ‘doe de later lekker wonen-check’ leidt u langs allerlei informatie, zoals over het aanpassen van uw woning, de blijvers-lening, wonen in een woongroep, bestaande verhuisregelingen van de corporaties en subsidies. De website inspireert en brengt je op ideeën. Hierdoor ontdek je wat jij nu al kunt doen om straks lekker te wonen.

delen