Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Studentenwoning

Pré Wonen verhuurt 126 onzelfstandige kamers aan studenten. Dit zijn kamers zonder eigen toegang, waar je douche en toilet met bewoners van andere kamers deelt. Er is één groot complex waarin kamergewijs wordt verhuurd: de studentenflat aan de Delftstraat in Haarlem. Naast de onzelfstandige kamers verhuurt Pré Wonen in de Delftstraat ook 8 zelfstandige kamers.
 

Contract
De kamers aan de Delftstraat zijn alleen voor studenten en worden verhuurd met een campuscontract. Dit houdt in dat je tot maximaal 6 maanden na het einde van je studie in de kamer mag blijven wonen. Daarna moet deze weer vrij komen voor een andere student. Verder zijn er een aantal kamers in kleine complexen. Veelal in het centrum van Haarlem. En enkele kamers in Heemstede.

Studentenwoningweb
De toewijzing van de kamers gaat grotendeels via Studentenwoningweb( www.studentenwoningweb.nl ). Hier kan je je vanaf 16 jaar inschrijven als kamerzoekende. Voorwaarde is dat je aantoonbaar een fulltime dagopleiding volgt in de regio Zuid-Kennemerland, Amsterdam of Leiden.
 
Kijk voor alle exacte informatie op de site van Studentenwoningweb.
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS