Voor 36 uur per week

Wat doe je bij Pré Wonen?
De Senior Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud is verantwoordelijk voor het (meerjarig) onderhoud van het vastgoed van Pré Wonen in de toegewezen regio. Op basis van de ondernemingsdoelstellingen, de vastgoedstrategie en het onderhoudsbeleid verzorg je, met de projectleider MJOP, samenwerkingspartners en het wijkteam, een actuele en passende meerjarige onderhoudsbegroting.

Samen met twee collega werkvoorbereiders ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanbesteden en monitoren van de planmatige onderhoudswerkzaamheden. Hierbij werk je gezamenlijk met de projectopzichters en de afdeling inkoop. Je beheert met de opzichter een aantal van de onderhoudscontracten, waaronder het CV/MV-contract. Enige installatietechnische kennis is daarbij een pré. Jij bewaakt het budget, de voortgang en verzorgt de rapportages. Daarnaast draag je actief bij aan het ontwikkelen van het team, de dienstverlening en het vastgoed. Dit doe je niet alleen, maar met je collega’s en externe partijen. De organisatie is volop in beweging. Er is een cultuurtraject om het beste in onszelf en elkaar naar boven te halen. Met onze samenwerkingspartners zijn we het resultaatgericht samenwerken verder vorm aan het geven. Maatschappelijke veranderingen en wijzigingen in Wet en regelgeving maakt dat we ons flexibel op stellen om mee te kunnen bewegen.

Wat neem je mee?
Je bent een echte doorpakker, die snapt dat goede samenwerking en communicatie met aannemers, de klant en je collega’s het eindresultaat bepaalt. Met jouw kennis, ervaring en enthousiasme, adviseer/coach en ondersteun je jouw collega’s werkvoorbereider naar volledige zelfstandigheid. Je kunt goed coördineren en behoud het overzicht. Je beschikt onder andere over de competenties klant- en ontwikkelgericht. Wij zoeken een collega met een aantal jaren ervaring; die gaat voor resultaatgericht samenwerken. Je bent in het bezit van een diploma HBO-bouwkunde en een VCA-certificaat.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft 'Iedereen een fijn thuis' na. We zijn een klantgerichte, solide corporatie. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners.

Wat bieden wij?
Binnen Pré Wonen, zijn het de medewerkers die in een plezierige werkomgeving samen het eindresultaat bepalen. Het salaris wordt ingeschaald in schaal I, op basis van ervaring en competenties. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar je o.a. je vakantiegeld, gratificatie (€ 2.700,- op basis van 36 uur) en welzijn budget is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Je krijgt direct een jaarcontract met de intentie deze daarna om te zetten in een vast contract.

Inlichtingen
Voor informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Jeannette Windt, plaatsvervangend Onderhoudsmanager, telefoonnummer 06-50050879. Wil je reageren op de vacature? Verstuur dan jouw sollicitatie online.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
 

 

 

delen