Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Start Hof van Egmond

nieuws-intro-picture-comment

Wat een lovende woorden van Minister Blok gisterenmiddag bij de start van de werkzaamheden van Hof van Egmond in de Slachthuisbuurt.  Na de speech van Anke Huntjens, bestuurder Pré Wonen, over het unieke karakter van dit project, stak ook de minister zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.
Hij bevestigde nog eens aan de bijna 80 aanwezigen, dat wat hier bij Hof van Egmond wordt teruggebouwd, echt heel bijzonder is!

 

Doordat de feestelijkheden aan elkaar werden gepraat door een heuse bewoonster uit de '20er jaren van de vorige eeuw, was de sfeer vrolijk en ongedwongen. "Je hebt mensen nodig die ergens hun nek voor uit durven steken" aldus Blok. "Bij Pré Wonen is dat gebeurd.  Met als resultaat een prachtproject dat qua techniek bijna op ruimtevaart lijkt. Een voorbeeldproject voor andere corporaties in het land.”

Samen met Anke Huntjens gaf de minister daarna het officiële startsein van de werkzaamheden die in februari al begonnen zijn. Achter de monumentale gevels van de 154 woningen, bouwt Pré Wonen nieuwe, energieneutrale huizen terug.

 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS