Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

De Cypressen: bouw 42 appartementen – huur én koop - van start

nieuws-intro-picture-comment

In de wijk Plantage in Beverwijk, aan de Cypresstraat (de nieuwe naam voor de Pieter Verhagenlaan) startte op 6 november de bouw van De Cypressen. Twee fraaie appartementencomplexen, met ieder 21 appartementen. Uniek aan dit project is dat de klant zelf kan bepalen of men koopt of huurt. Pré Wonen speelt hiermee in op de individuele wensen van de toekomstige bewoners. De woningen worden naar verwachting eind 2016 opgeleverd.

 

Veel belangstellenden
De belangstelling voor dit project was heel groot. 216 belangstellenden schreven in voor de ruime en luxe 2, 3 en/of 4 kamerwoningen. Hieronder zijn 17 huurders van Pré Wonen. Zij kregen voorrang en laten een huurwoning achter. Voor de overige appartementen is in september de loting door een notaris verricht. Alle geselecteerde kandidaten zijn inmiddels in gesprek met Pré Wonen over koop of huur.

De buurt
Nieuwbouwproject De Cypressen komt op de grens van de Bomenbuurt en de Plantage. Vanuit de appartementen kijkt men straks op deze lommerrijke buurt. Winkelcentrum De Plantage, met haar uitgebreide, gespecialiseerde winkelaanbod, ligt om de hoek. Op de hoek Plantage/Florastraat, realiseert Pré Wonen ook een nieuwbouwcomplex met 34 appartementen. Onder dit complex komen een apotheek en een huisartsenpraktijk. De oplevering van deze woningen staat gepland voor eerste week van december. De portiek etageflats tegenover de Cypressen worden vervangen door eengezinswoningen.

Informatie over De Cypressen: www.decypressen.nl. Alle projecten in de wijk vindt u op www.KPmijnstek.nl.  

 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS