Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

De Cypressen: 42 woningen klaar!

nieuws-intro-picture-comment

In de week van 28 oktober kregen de eerste bewoners van nieuwbouwproject De Cypressen in de Beverwijkse Plantagebuurt de sleutel van hun nieuwe appartement. De bouw van de 42 appartementen - 14 vrije sector huur en 28 koop – startte vorig jaar november. De woningen zijn nu klaar. Het complex bestaat uit twee gespiegelde gebouwen en ligt aan de Cypresstraat, de nieuwe naam van de Pieter Verhagenlaan, direct achter winkelcentrum De Plantage.

 
 
 
 
 
 
 

Een buurt in ontwikkeling
“Dit appartement is voor ons ideaal. Onze kinderen zijn de deur uit en onze woning aan de Galgenweg werd te groot. We vinden het super dat er in deze buurt nog meer nieuwe woningen bijkomen. De winkels van De Plantage om de hoek: daar gaan we natuurlijk onze boodschappen doen!”, vertellen Jelle (65) en Els (56) Sondervan. Kenneth Martir (54) is ook blij: “Ik was al een tijdje op zoek naar een andere woning. Dit appartement is nieuw, modern én dicht bij mijn werk.”

Ruime appartementen
De twee gebouwen staan los van elkaar, waardoor veel licht en ruimte is gecreëerd en ze zijn volledig aan elkaar gespiegeld. Op de begane grond bevinden zich drie twee- en driekamerappartementen met een verhoogd terras. Op de eerste tot en met de derde verdieping zijn elk vijf driekamerappartementen gebouwd. Op de bovenste verdieping liggen drie ruime penthouses met een groot terras.

 
 
 
 
 

De Plantagebuurt
Het nieuwbouwproject Cypressen is onderdeel van de vernieuwing van de Plantagebuurt, die rond 2020 klaar moet zijn. Al eerder zijn nieuwe woningen opgeleverd aan de Beukenstraat en de Florastraat. De komende jaren maken meer oude woningen plaats voor nieuwbouw. Zo begint volgend jaar de bouw van appartementengebouw De Eik, achter de Vomar, en eengezinswoningen tegenover de Cypressen. Voor de overige fases en alle nieuwbouwplannen kijkt u op www.kpmijnstek.nl.

 
 
 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS