Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Parkwijk | Haarlem

 
 

'Parkwijk, pakt mooi uit!'

Deze slogan zult u de komende jaren op allerlei plekken in Parkwijk tegenkomen. Met ’Parkwijk pakt mooi uit’ willen  we bewoners van Parkwijk en andere wijken in Haarlem, laten zien dat Parkwijk enorm veel te bieden heeft.
 
Parkwijk; een wijk tussen park (in vogelvlucht) en stad met alle voorzieningen bij de hand. Een wijk voor jong en oud, waar kinderen veilig kunnen opgroeien in een fijne groene omgeving. Waar vind je dat nog in Haarlem?
 
Alle huurwoningen uit de 1e fase zijn verhuurd.
 

De Groene Linten

De Groene Linten

De Groene Linten, het nieuwbouwproject van Pré Wonen, heeft die naam niet zomaar. De nieuwbouw ligt aan het prachtige Reinaldapark. Als alle woningen klaar zijn is Parkwijk weer de wijk die haar naam eer aan doet. Parkwijk, de wijk met fraaie woningen aan het Park.

Lees verder...
 

Leefbaarheid

Leefbaarheid

In Parkwijk zijn verschillende bewonersgroepen actief die zelf of samen met Pré Wonen, zich inzetten om de wijk leefbaar te houden. Neem een kijkje op www.facebook.com/Parkwijk  en 'like' deze pagina. U bent verzekerd van alle nieuwtjes in s de wijk. 

MoesMobiel, MediaLab en niet te vergeten Stichting Ontmoet elkaar in Parkwijk zijn hier al actief.  

Lees verder...
 

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Het laatste nieuws over Parkwijk leest u hier.

Lees verder...
 

Renovatie

Renovatie

Niet alleen nieuwbouw, draagt bij aan een fijnere wijk. Ook bestaande woningen hebben soms een opknapbeurt nodig.

Lees verder...
 

Haarlemse School

Haarlemse School

Aan de entree van Parkwijk heeft Pré Wonen in 2011 haar eerste grote nieuwbouwproject in Parkwijk opgeleverd: de Haarlemse School.

Lees verder...
 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS