Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Onderhoudsproject William Boothstraat e.o.

 

De drie flats aan de Baden Powellstraat, William Boothstraat en de Thomas Morestraat hebben een nieuw uiterlijk gekregen. De herkenbare rode, blauwe en gele kleuren aan de buitenkant, maakten plaats voor natuurlijke kleurtinten. De gebouwen hebben decoratieve panelen gekregen. De komende tijd gaan we de entrees verbeteren.

Pré Wonen investeert hiernaast in duurzaamheid en veiligheid. Op deze manier kunnen de gebouwen weer voor zo’n 20 jaar mee.

Duurzaamheid

• Vervangen van het bestaande glas in de kozijnen door HR++ glas
• Vervangen van de voordeuren

Veiligheid

• Herstellen van betonschades aan balkons en galerijen
• Vervangen van hekken
• Plaatsen van nieuwe liften

 

Nieuwsbrieven

 


 

 

Foto's

Bekijk meer voor en na foto's op Pinterest

 
 
 
 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS