Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Onze wijken

Pré Wonen heeft woningen in wijken die vitaal en gewild zijn en ook in wijken waar dat minder het geval is. Onze kerntaak is het verhuren van woningen in een prettige omgeving en ook het verkopen van woningen, ten bate van andere huurwoningen. Dat laatste doet zij het liefst in vitale en gewilde wijken.

Pré Wonen’s vitale en gewilde wijken hebben namelijk voldoende voorzieningen, en bestaan uit een mix van woningen (duur/goedkoop, koop/huur). Bovendien hebben deze wijken een aangenaam sociaal karakter en scoren hoog in leefbaarheid. Want wat mooi is, wil men mooi houden.

Dat vindt Pré Wonen ook. Onderhouden van deze wijken is dan ook een prioriteit, net als het direct aanpakken van plekken binnen wijken waar het tijdelijk niet op orde is (hotspots).
 
3 aandachtswijken
Daarnaast wil Pré Wonen wijken vitaal en gewild maken die dat nog niet zijn. Dat houdt in dat zij zich voor een bepaalde periode dusdanig sterk inzet op de woningen, en op sociaal gebied, dat zij zich daarna daaruit kan terugtrekken zonder dat het negatieve gevolgen heeft voor het leefklimaat.
 
De komende tien jaren richt  Pré Wonen zich in het bijzonder op drie van deze wijken:
 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS