Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Goede buur: Henk Tromp

 

Elf november is de dag, dat ik duizenden lichtjes branden mag…

Dat moet Henk Tromp hebben gedacht, toen hij samen met de bewonerscommissie besloot om in het Beverwijkse Aagtendorp met Sint Maarten een Halloweenparty te organiseren. “In overleg met Pré Wonen zochten we naar manieren om de bewoners meer bij deze buurt te betrekken. Toen ontstond dit
plan. Vorig jaar hadden we Aagtendorp al een beetje verlicht, maar dit jaar hebben we het grootser aangepakt: door het hele dorpje hingen lichtjes, buren stonden popcorn te branden en suikerspinnen te draaien en er waren kraampjes met glühwein, chocolademelk en oliebollen. Geweldig hoe alle buren meehielpen, van de opbouw tot en met het leveren van stroom voor de lichtjes. Het werd echt een feest voor iedereen.

Er liepen wel 500 kinderen langs de deuren, verkleed als dracula’s, boeven en heksen. Ook voor de buurt is het heel goed: dat samenwerken kweekt een band, je leert elkaar echt kennen.” Volgend jaar dus weer? “Dit feest kon mede zo’n succes worden dankzij sponsors als Pré Wonen, de gemeente en de  lokale middenstand. Ik hoop van harte dat zij er volgend jaar weer bij zijn, zodat dit een mooie traditie wordt!”

Heeft u, net als Henk, een goed idee voor uw buurt? Neem dan contact op met Pré Wonen. Wie
weet staat u straks met uw idee in deze rubriek!

 
 
 
 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS