Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Seniorenwoning

Te grote woning? Te veel trappen? Iedere levensfase verlangt een eigen woningtype. Pré Wonen biedt senioren hulp bij het zoeken en vinden van een andere woning. Als u ouder wordt, is het verstandig om over de nabije toekomst na te denken. Zo voorkomt u dat wonen een probleem gaat worden. Daarom kunt u beter op tijd nadenken over de vraag: “Hoe en waar wil ik in de toekomst wonen?”

Onze complexen
Wij helpen u graag bij het zoeken naar een woning die beter aansluit bij uw inkomen, wensen en behoeften. In deze folder vindt u onze complexen in de sociale huursector (huurprijzen tot € 710,68 per maand), die geschikt zijn voor senioren. Denk aan:
 

  • Complexen met lift, maar niet specifiek voor senioren
  • Woningen met een seniorenlabel
  • Woongroepen voor ouderen

Huurders van Pré Wonen
Bent u ouder dan 55 jaar en woont u in een eengezinswoning van Pré Wonen? U krijgt dan voorrang bij een verhuizing naar een seniorenwoning. Dit doen wij om de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen. Doordat deze eengezinswoningen vrij komen voor gezinnen met kinderen, kunnen we meer bewoners een passende woning bieden.

Nieuw begin
Met deze folder kunt u uw zoektocht beginnen. Als u vragen heeft, mag u natuurlijk ook altijd contact opnemen met team Verhuur voor een persoonlijk gesprek en advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 088 - 77 00 000.

 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS