Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Heemstede

Woongroep Wel-Licht, Duin en Vaart te Heemstede.

Woongroep Wel–Licht te Heemstede is een kleine woongroep. Ooit ontstaan vanuit de kerken en vredesbeweging. Onze samenhorigheid uit zich nu in maatschappelijke betrokkenheid en interesse in kunst, cultuur en muziek. De instelling van de groep is open naar de wereld van vandaag, waarmee zij zich betrokken en verbonden voelt.

Het, onder architectuur gebouwde, gebouw heeft 9 appartementen waarvan twee 3-kamer- en zeven 2-kamerappartementen met een open keuken. De gemeenschappelijke voorzieningen bestaan uit een grote huiskamer met open keuken, een logeerkamer met douche en toilet, een binnentuin met terras, wasruimte, fietsenschuur en een aparte berging. Naast de gemeenschappelijke ruimte zijn er een extra toilet, invalidentoilet en lift aanwezig.

Er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd waaronder bijvoorbeeld een maandelijkse maaltijd, lezingen of gewoon eens gezellig met elkaar iets drinken. De woongroep is op zoek naar leden en instroom van nieuwe bewoners in de leeftijd vanaf 55 jaar. Geïnteresseerden die het bijvoorbeeld leuk vinden om bestuurs- of commissie taken te vervullen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met:
Frances Gebben-van der Horst
Duin en Vaart 9
2105 MJ Heemstede
0611-45 32 36
f.gebben@planet.nl

 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS