Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Beverwijk

 
Vereniging Woongroep van ouderen ‘De Groene Horst’
Büllerlaan 4-1 t/m 4-31, Beverwijk 

De vereniging heeft tot doel een prettig woon- en leefmilieu te creëren en vriendschappelijk en zorgzaam met elkaar om te gaan terwijl de privacy gewaarborgd blijft. De woongemeenschap bestaat uit leden die nog geheel zelfstandig functioneren. De vereniging vraagt van haar leden, om af en toe deel te nemen aan haar activiteiten. Dit houdt in: de gemeenschappelijke zaal ‘de Rotonde’ af en toe te bezoeken, activiteiten te ontplooien en om de vergaderingen te bezoeken die 2 tot 4 keer per jaar worden gehouden.

Lid worden
Lid worden is mogelijk vanaf 55 tot 70 jaar. Inschrijvingen en aanmeldingen kunt u versturen aan: Vereniging 'De Groene Horst', t.a.v. de secretaris, Büllerlaan 4-31, 1945 SR Beverwijk.
Onder vermelding van uw telefoonnummer, geboortedatum en aantal personen.

 
U ontvangt een ontvangstbevestiging. Vervolgens wordt u door het bestuur uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hierna kunt u aspirantlid worden voor 1 jaar. In dit jaar kunt u de vereniging en de bewoners beter leren kennen. Bijvoorbeeld door het bijwonen van de wekelijkse koffieuurtjes en de ledenvergaderingen. Tijdens de jaarvergadering wordt u door de leden gekozen tot buitenlid.

De contributie voor aspirant-leden bedraagt € 6,-  en voor leden € 12,- per jaar. De woning huurt u van Pré Wonen. De huur is afhankelijk van het type woning en varieert van € 550,- tot € 650,- per maand (peildatum juli 2013). De zakelijke afhandeling van de verhuur, de huurbetalingen en het onderhoud gaat via Pré Wonen.
 
 
 

Woongroep Amstelstaete
Amstelstraat 1a/1e-3-3a/3h-3j/3n

Wij zijn een woongroep voor ouderen, maar evengoed nog vitale mensen in de leeftijd van 55 tot 70 jaar. Wij kunnen u hier een opsomming gaan geven van alle voordelen van het wonen met, bij en tussen gelijkgestemde, maar wij hebben liever dat u eens een kijkje bij ons komt nemen. Woont u niet meer prettig? Te duur of te eenzaam, neem eens contact met ons op.
Een prettige omgeving dicht bij het Europaplein. Een omgeving met veel groen, een mooie waterpartij in een rustige omgeving. Onze huisreglementen zijn eenvoudig, wees gezellig, help mee om het gezellig te houden en probeer mee te doen met de vele activiteiten die wij het hele jaar door organiseren. Kortom kom eens langs of stuur een mailtje, dan maken wij u wegwijs en geven wij u verdere informatie.

Amstelstraat 1
1946 RT Beverwijk
Secretaiaat tel: 06 517 90 800
E-mail: souhokalegs@hotmail.com

 
 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS