Lettergrootte  AAA | Contact
 
f t e
 

Bewonerscommissies

De bewonerscommissies vertegenwoordigen de bewoners van een complex woningen en zijn namens alle bewoners de gesprekspartner van Pré Wonen bij bijvoorbeeld groot onderhoud. Voor de huurders is een bewonerscommissie van belang, omdat zij via de commissie hun wensen kenbaar kunnen maken ten aanzien van de woningen. Zo kan de dienstverlening van Pré Wonen het best aansluiten op de wensen en behoeften van de bewoners.

Meedoen
Links in de kolom, vindt u onder de gemeenten de bewonerscommissies die actief zijn voor woningen van Pré Wonen.Heeft u belangstelling om in een bewonerscommissie actief te worden? Neem dan contact op met de bij de bewonerscommissie vermelde persoon. 

Is er voor uw woningcomplex nog geen bewonerscommissie actief? Neem dan contact op met Pré Wonen. Onze medewerkers kunnen u helpen met het oprichten van een commissie. 

Adressenlijst
In de adressenlijst ontbreken soms adressen van de contactpersonen van de bewonerscommissies. Zij hebben moeite met publicatie van hun gegevens op internet. Indien u nadere informatie wenst over deze bewonerscommissies, kunt u contact opnemen met Pré Wonen.

 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS